Ohje on napattu Pirkan sivuilta, sittemmin vain muokkasin sen niin että mansikan tilalle tuli vadelmaa. 



Tässä mansikkaversiot ja alempana vadelmaiset.



Ja vielä lopuksi herkullinen ohje kopsattuna Pirkan sivuilta:

pohja:
4 munaa
1½ dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja 
½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhetta (tummaa)
1 tl leivinjauhetta

täyte:
2 dl vispikermaa
250 g maitorahaa
150 g marianne crushia tai itse murskattuja marianneja

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi varovasti muna-sokerivaahtoon.
Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla n. 6 min. Kumoa kypsä pohja sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista paistopaperi. 
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon hyvin rahka, karamellirouhe, sokeri ja vaniliinisokeri. Levitä seos jäähtyneen kääretortun päälle. (Itse sipaisin kääretortun pinnalle ensin vähän vadelma- tai mansikkahilloa ja vasta sitten kermatäytteen.) Puolita kohmeiset mansikat ja lisää ne rahkatäytteen päälle. Kääri levy rullalle ja anna tortun mehevöityä jääkaapissa. Leikkele sitten paloiksi ja pursota päälle kermaa tai diplomaattikreemiä (50% kermaa ja 50% vaniliikreemiä sekoitettuna yhteen = diplomaattikreemiä)