Tällaisella ohjeella tein: (joka löytyy Valion-sivuilta)

Runebergin muffinit

12 kpl

2 munaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelirouhetta
1/2 dl kauraleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 dl Valio juoksevaa Oivariinia
1 prk (150 g) Valio crème fraîchea 28%
1 dl vadelmahilloa

Kostutus
3 rkl punssia
2 rkl Valio omenatäysmehua

Koristeeksi
3/4 dl vadelmahilloa
3/4 dl tomusokeria
1/2 rkl vettä


Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Oivariini-crème fraîche-vadelmahilloseos. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin, korppujauhotettuihin syvennyksiin. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min. Anna jäähtyä. Jätä muffinit vuokiin. Sekoita kostutusliemi. Lusikoi se jäähtyneille muffineille. Anna maustua hetkisen. Nosta muffinit syvennyksistä. Lisää lusikalla hillosilmä. Sekoita tomusokeri ja vesi. Pursota tai valuta lusikalla sokerivesikuorrutusta hillon ympärille.

En ole taas pitkään aikaan päivitellyt sivustoani, vaikka olenkin leiponut ja laittanut ruokaa koko ajan. Toissa päivänä tein Uuden-Seelannin maustekakkua, siitäkin voisin laittaa tänne reseptin.