1263549716_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohjeen löysin Decapitatedilta :) Tätä oon tehnyt jo parikertaa, aivan mahtavaa. Avomieskin sanoi että ei mistään ravintolastakaan saa näin hyvää ruokaa ;) Joten kiitos ohjeen laatijalle <3

"Kastikkeeseen tulloo:
2 kpl keltasipulia
4 kynttä valkosipulia
3dl kermaa
1dl vettä
200g ranskankermaa
2tl hunajaa/ siirappia
2rkl hienoksi silputtua tilliä
suolaa, pippuria, voita, paprikajauhetta

Näin tehdään:
Hienonnetaan sipulit + yrtit
Freesataan kattilassa voissa sipulit pehmeiksi
Lisätään paprikajauhe ja hämmennetään
Lisätään kerma +vesi + mausteet
Haudutetaan 10min
Lisätään tilli + ranskankerma ja annetaan kiehahtaa.

Lisäksi tarjosin siis annoksessa keitettyä tortiglioni-pastaa, uunissa paahdettua kokonaista valkosipulia (kuorittuna, tietysti ja hunajassa + voissa pyöräytettynä), huuhdeltua rucolaa + annoksen päälle ripotin hieman oliiviöljyä. Katkaravut pyöräytin vaan kiehuvassa vedessä nopeasti ennen annokseen lisäämistä."

Muutin ohjetta jonkin verran. Käytin ensinnäkin valkosipulimurskaa lasipurkista, sipulia pakasteena ja tillin käytin maustepurkista (en siis tuoreena..). Katkaravut lisätään lopuksi vasta annoksen päälle. Käytin ne joko kiehuvassa vedessä tai mikrossa.