1268866343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tosi helppo ja tosi hyvää!

Tarvitset vain:

esim.

400 g parsakaalia

1 rasia suomalaisia pekonikuutioita (140g)

1 purjosipuli

pippuria

yrttejä, esim. yrttisekoitusta

2-3 dl ruokakermaa

vähän vettä kattilan pohjalle

öljyä paistamiseen

pastaa

Laita pastavesi lämpenemään. Kypsennä purjo ja pekonikuutiot öljytilkassa. Laita kattilan pohjalle vähän vettä ja keitä pilkottu parsakaali siinä kunnes vesi on haihtunut. Lisää sitten pekonit ja purjosipuli. Laita vielä kerma ja mausteet. Anna kiehua hetken. Valmista tuli nam!

1268866320_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tän kanssa pitäis ehdottomasti olla parmesaania, mut unohtui ostaa niin juustoraaste sai sitten kelvata.