1276111964_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siskonmakkarakeitto

6 annosta

1,5 l vettä
1 laakerinlehti
2 lihaliemikuutiota
10 kpl mustapippureita
1 tl paprikajauhetta
1 sipuli
100 g juuriselleriä
200 g palsternakkaa
200 g porkkanoita
200 g lanttua
7 keskikokoista perunaa
500 g siskonmakkaroita
persiljaa


Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää joukkoon laakerinlehti, pippurit, liemikuutiot, paprikajauhe ja silputtu sipuli. (unohdin sipulin, mut hyvää tuli ilmanki) Paloittele kuoritut juurekset ja lisää kiehuvaan liemeen.
Anna kiehua, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä. Purista loppuvaiheessa joukkoon siskonmakkarat, anna kypsyä muutaman minuutin ajan.
Tarkista maku.
Ripottele joukkoon tuoretta persiljaa silppuna.