1276113354_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mango-passion-vadelma-kiivikakku

n. 10:lle

Keksipohja:

esim. digestivejä 150 g

ja voisulaa 75 g.

Vadelmatäyte:
3 liivatelehteä
1 pkt Blå Bandin Vadelmamousse -jauhetta
3 dl kylmää maitoa
2 rkl vettä

Mango-passiontäyte:
3 liivatelehteä
1 pkt Blå Bandin Mango-Passionmousse -jauhetta
3 dl kylmää maitoa
2 rkl vettä

Irtopohjavuoka esim. 18 cm. Pohjalle leivinpaperi. Taputtele keksinmuruset johon on sekoitettu voi vuoan pohjalle. Sen jälkeen suihkuta vuokraspraylla reunat niin et tarvitse ollenkaan reunakalvoja koska rasvatuilta reunoilta kakku kyllä irtoaa.


Tyhjennä puhtaaseen kulhoon molemmat vadelmajauhepussit ja mittaa joukkoon 3 dl kylmää maitoa.
Vatkaa n. 5 min sähkövatkaimella, kunnes seos sakenee.
Kuumenna vesi kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa/pienessä kasarissa/vedenkeittimessä, liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet.
Lisää liivateneste täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte pohjan päälle, nosta kylmään siksi aikaa, kun valmistat toisen täytteen.

Mittaa kulhoon mango-passionjauhepussit, sekä kylmä maito.

Vatkaa n. 5 min sähkövatkaimella, kunnes seos sakenee.
Kuumenna vesi kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa/pienessä kasarissa/vedenkeittimessä, liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet.
Lisää liivateneste täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte vadelmatäytteen päälle varovasti pienissä erissä tai esim. ruokalusikan kautta, jotta kerrokset pysyvät tasaisina.

Anna hyytyä jääkaapissa tunti-pari.

Koristele haluamallasi tavalla!

Mun makuun vähän liian keinotekoista ehkä.. Tai siis ihan ok, mut mua häiritsi se että tämä kakku on tehty valmiista jauheesta, eikä sillai oikeesti esim. marjoista ja hedelmistä.. Mut ihan kelpo kakku ja nopea. Kauniskin.