Toinen kuohuviinipullokakkuni. Matkassa oli vaan mukana muutama mutka. Jääkaappi ei toimi oikein kunnolla helteiden takia, se on sisältä tosi kostea, siellä on jopa vettä. Mikä johti siihen että marsipaani pääsi hikoilemaan :(( Lisäksi uusi elintarvikevärini, musta, oli mennyt varmaan kuumuudesta ihan litkuksi. Se sitten levisi eikä toiminut yhtään samalla tavalla kuin yleensä maalatessa. Sen vuoksi tekstistä tuli hieman suttuinen ja valunut.. :( Elintarviketussinikin sanoivat itsensä irti. Argh. Noh, tämä opettaa sen että vaikka kuinka kakkuja tekis joskus voi kaikki mennä pieleen. Oli kauheat paineet tästä kakusta kun tämä meni työkaverille ja monet ovat töissä halunneet nähdä kakkujani... Ja tämän oli tarkoitus mennä työpaikalle odottelemaan työkaveriani, en sitten onneksi saanut sitä kuljetettua työpaikalle ;)

1279825970_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Flora Vispinkin kanssa oli ongelmia, mutta se nyt on nykyään aika tavallista. Taidan vaihtaa kermaa, onneksi se tuli vain täytteeseeen. Muuten ois tullu rumat pursotukset.

Noh, seuraava kakkuprojektini onkin 1½ viikon kuluttua, parempaa onnea silloin! :) Ei saa luovuttaa, aina tulee kuoppia vastaan elämässä välillä.