24 kpl
250 g voita
3 dl sokeria
4 munaa
4 dl gluteenittomia piparkakun murusia
60 g mantelijauhetta
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1½ tl leivinjauhetta
1 dl kermaa
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten joukkoon. Murenna piparkakut. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon piparkakun muruset. Lisää jauhoseos vuorotellen kerman kanssa voi-sokeri-kananmunaseokseen.
Annostele leivosvuokiin.
Paista 200 astetta, n. 10-15 min.
Koristeluun:
Vadelmahillo
Kananmunan valkuaisesta ja tomusokerista sekoitettu kiinteä sokerikuorrute. Tai sitten pelkästään tomusokerista ja vedestä sekoitettu sokerikuorrute.
Tällekin reseptille etsin oikean blogin jossain vaiheessa!
Kommentit