24 kpl

250 g voita

3 dl sokeria

4 munaa

4 dl gluteenittomia piparkakun murusia

60 g mantelijauhetta

2 dl gluteenitonta jauhoseosta

1½ tl leivinjauhetta

1 dl kermaa

 Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten joukkoon. Murenna piparkakut. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon piparkakun muruset. Lisää jauhoseos vuorotellen kerman kanssa voi-sokeri-kananmunaseokseen.

 Annostele leivosvuokiin.

 Paista 200 astetta, n. 10-15 min.

Koristeluun:

Vadelmahillo

Kananmunan valkuaisesta ja tomusokerista sekoitettu kiinteä sokerikuorrute. Tai sitten pelkästään tomusokerista ja vedestä sekoitettu sokerikuorrute.

Tällekin reseptille etsin oikean blogin jossain vaiheessa!