Mut ei ollu ihan mun juttu..

Ohje on kopioitu suoraan Canelian keittiössä blogista:

Rieskakakku:

4 rieskaa
3 kananmunaa
2,5 dl Flora Vispiä
100 g ruohosipulituorejuustoa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g korppukinkkua
suolaa
mustapippuria
kirveliä
kirsikkatomaatteja
kurkkua

Laita ensin kananmunat kiehumaan. Ne on tarkoitus keittää koviksi, joten odotellessa ehtii jo käydä seuraavien vaiheiden kimppuun:

Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja jaa valmis vaahto puoliksi kahteen eri astiaan täytteiden valmistamista varten. Kinkkutäytettä varten sekoita toiseen vaahtoannokseen ruohosipulituorejuusto, suikaloitu kinkku ja oman maun mukaan mustapippuria. (Suolaa ei mielestäni tarvitse tähän täytteeseen lisätä, koska sitä on aivan riittävästi jo kinkussa ja tuorejuustossa.)

Tämän jälkeen lisää toiseen vaahtoannokseen maustamaton tuorejuusto ja jaa sitten tämä massa jälleen kahteen osaan. Toinen puolikas käytetään sellaisenaan kakun koristeluun ja toisesta tehdään munatäyte sekoittamalla vaahtoon hienonnetut (& jäähtyneet) munat, suolaa ja kirveliä.

Sitten onkin jäljellä enää kakun kokoaminen: Sivele alimmaiselle rieskalle reilusti kinkkutäytettä ja nosta sen päälle toinen rieska. Seuraavaan väliin tulee munatäyte ja kolmanteen jälleen kinkkutäyte. Neljännelle rieskalle levitä maustamaton vaahto-tuorejuustoseos ja koristele lopuksi kakku haluamallasi tavalla.