Täytyy myöntää, olen koukussa tähän piirakkaan :) Tein sitä ekan kerran synttäreilleni vähän ennen joulua, sen jälkeen olen ehtinyt tekemään sitä jo illanistujaisiin ja eilen mammakahveille. Eilen tein satsin yksinkertaisena, mutta aiemmin olen tuplannut ohjeen määrät ja tehnyt uunipellinkokoiseksi. 

Täyte: 
1 rkl öljyä
200-250 g jauhelihaa
1 punasipuli (puolikas jos on jättipunasipuli niin kuin omani oli eilen)
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna tai prismasta pakkasesta saatavia valkosipulikuutioita
puolikas paprika suikaloituna
esim. tacomaustetta maun mukaan, laitoin ehkä puoli pussia
1 purkki salsakastiketta
1 rkl jalopenoviipaleita (jätin eilen pois ettei olisi liian tulinen lapsille)
1 dl kermaa
2 munaa
100 g kirsikkatomaatteja koristeeksi
n. 150 g juustoraastetta

Pohjana käytän Pirkan huippuhyvää piirakkapohjaa! En ole parempaa pohjaa maistanut ikinä :) Täältä voit tutustua pohjaan. Esipaista pohja uunissa 10 minuuttia 200 asteessa. 

Kuumenna öljy ja ruskista siinä jauheliha ja kuullosta sipulisilppu. Lisää joukkoon valkosipulut ja paprikasuikaleet. Mausta tacomausteella. Lisää salsakastike, jalopenoviipaleet, kerma ja munat. Sekoita. Kaada esipaistetun pohjan päälle, koristele tomaateilla ja lopuksi päälle juustoraaste. Paista n. 30 minuuttia kunnes pinta on vähän ruskettunut ja muutenkin hyytynyt.