Lupaan yrittää päivittää blogia taas tasaiseen tahtiin ;D Nimenvaihdoskin tuli, koska minusta entinen Lessun leipomo ei sovi nimeksi kun tykkään jakaa teille myös ruokaohjeita ja muuta ruokiin liittyvää, enkä vain leipomuksia :)

Tänään meillä oli ruokana dippailut. Kuvan unohdin ottaa kun oli niin nälkä että käytiin heti kimppuun :) 

Dippailut meillä sisältää yleensä nämä: kebakkoja (tällä kertaa ne olivat loppu tilalla oli salsalihapullia), juustoprinssinakkeja, parikaa, omenaa, kurkkua, viinirypäleitä, porkkanaa. Kaikki sellasina pitkulaisina että niitä voi hyvin dippailla kermaviilidippiin. Dippeinä yleensä ainakin valkosipulidippi, tällä kertaa oli kokeilussa tilli&ruohosipuli, mutta eipä ollut mistään kotoisin kun ollaan vaan niin naimisissa tuon valkkaridipin kanssa. Taffelin valkosipulidippi on muuten se ainoa oikea ;D

Eilen päätin että poitsukin alkaa syömään samaa ruokaa kuin mekin, niin pitkälle kuin se vain on mahdollista tässä vaiheessa, joten myös poitsu oli mukana dippailemassa, tosin ilman dippiä! Eilen syötiin riistakäristystä ja perunamuussia <3 Meinasin eka ostaa poronkäristystä, mutta se oli tuplaten hinnaltaan, joten päädyin säästämään ja otin Pirkan nopeaa riistakäristystä. Ai että kun oli hyvää! Rasmus sai sitäkin ja perunamuusiakin veteen tehtynä. Huomenna meillä syödään kasvissosekeittoa! Palaillaan siihen sitten myöhemmin :)