Löysin viimein itsestäni kärsivällisyyttä ja hiukan tarkempaa kättä. Opettelin tekemään Smurffinpään ja Autot-elokuvasta tutun Martti-piparin. Miten onnellinen olenkaan että viimein jaksoin keskittyä ja sain kuin sainkin hyvää jälkeä aikaan! Eihän ne täydellisiä ole mutta paljon parempia kuin koskaan aikaisemmin koristelemani piparit. Innostuksen, ohjeita ja neuvoja olen etsinyt ympäriämpäri erilaisilta nettisivuilta. Suomalaisilta sivuilta ei paljon löydy, parista blogista vain, mutta amerikassahan nämä koristellut piparit on ihan hittihomma.

Viime vuonna innostuin koristelemaan, mutta innostus laski kun ei vaan löytynyt aikaa, kärsivällisyyttä ja uskoa siihen että oppisin vielä joskus.

Haluaisin julkaista kuvat tekemistäni Smurffi- ja Martti-pipareista, mutta se täytyy nyt jättää toistaiseksi tekemättä, koska piparit menevät tilaukseen ja jouluyllätykseksi siskontytöilleni. Siskontyttöjeni ansiota tämä nyt onkin! He ilmoittivat minulle jo kesällä että jouluksi on saatava Martti- ja Salama Mcqueen-pipareita. Sekä Kaisun joka halusi jotain Smurffi-aiheisia pikkuleipiä. :)

Jes! Nyt hyvällä mielellä nukkumaan, vaikkakin ilta ei mennyt ihan nappiin. Rottien aitaus romahti ja rakas Batman säikähti ihan suunnattomasti ja minä riensin tietenkin hätiin ja tuloksena oli pelosta shokissa oleva rotta joka roikkui sormessani. AAAUUUUTS! Pakkohan sitä sitten oli mennä Jorviin hakemaan antibioottia ja teippaamaan sormi. Äsch, mulle tapahtuu koko ajan kaikkea. No mutta aamulla paistelemaan pipareita! Pakko tehdä lisää erilaisia pipareita.