Makkaravuoka
4 annosta
1. Leikkaa kuorittu makkara noin 1/2 cm:n viipaleiksi ja levitä viipaleet voideltuun uunivuokaan.
2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada kattilaan maito ja sekoita hyvin. Keitä kastiketta noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon tomaattipyree, hienonnettu valkosipuli, basilika, suola ja mustapippuri.
3. Kaada kastike makkaraviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia.
Raadin arvosanat: L = 8, H = 8, S = 9
Pienoinen pettymys, vaikeampi tehdä kuin makkarakastike, mutta aika samanoloinen. Mutta hyvää tottakai! Valmistus vaan vie enempi aikaa, nii odotin tältä myös enemmän ;) Juuston vois lisätä vasta vähän myöhemmin ettei se ehtisi "kärtsäämään" niin paljon! Lisäksi tähän voisi lisätä suolakurkkuja, niin kuin minä lisään yleensä makkarakastikkeeseen, vois siis sopia tähänkin.
Kommentit