Hiirikakkua avomieheni pikkuveljen tyttöystävän vanhemmille. Heillä oli tänään 120-vuotisjuhlat.

Tää kakku oli aika haasteellinen koska tässä viikolla oli niin paljon tekemistä ja meinas jo yhdessä vaiheessa kakku unohtuakkin. No tulin sitten eilen illalla mökiltä ja rupesin kakkua vasta silloin tekemään. Tein taas tutun mansikkarahkatäytteen, mutta tällä kertaa se oli jostain syystä tosi löysää.. Kyllä se liivatteen ansiosta onneksi vähän jämäköityi yön aikana, mutta tätä täytettä en käytä enää koskaan! Poistan sen täältä blogistanikin. Mieskin joutui heräämään aamulla tekemään uutta kakkupohjaa minulle, koska minä olin töissä 4-11 :D Ja noutajat olivat tulossa kello 12.. No käytin kuitenkin tuota alkuperäistä pohjaa ja täytettä, mutta tosiaan, viimeistä kertaa tuota täytettä.

Työpäivä sentään meni tosi nopeasti, olihan se aika outoa ekaa kertaa mennä työvuoroon neljäksi :D Kaikki työntekijät oli nukkunu vaan pari tuntia viime yönä, vissiin kaikki 2,5 tuntia :D Huomenna meen opettelemaan sunnuntaihommia ja rupean tekemään sunnuntaivuoroja yksin, huih. Ne pelottaa :D

Loppu hyvin kaikki hyvin. Kirjoitus jäi vaivaamaan, haluaisin hienot kirjainmuotit, mutta kun tuntuu ettei mistään löydy hienoja ja toimivia. Tilasin Englannista ihanat muotit, mutta nekin ovat ihan surkeat, marsipaani jää niihin kiinni ja kirjaimet menevät pilalle. Argh. Suositelkaa minulle jotain kirjainsettiä jos sellaisen tiedätte? :)

1276958780_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kosteuseristeenä taas sokerikreemi.

Sokerikreemi:

4 dl tomusokeria

125 g voita

1 rkl vettä

Vatkaa ensin sähkövatkaimella voita notkeammaksi. Lisää vähitellen tomusokeria voimakkaasti vatkaten. Lopuksi voimakkaasti vatkaten myös vesi. Sokerikreemi on aika vaikea levittää joten sulata sitä hieman kuumassa vesihauteessa, älä mikrossa koska siellä se menee helposti liikaa!