Ainekset:
2 litraa vettä
400 g jauhelihaa
3 lihaliemikuutiota (tällä kertaa käytin yhden lihaliemikuution ja kaksi kasviskuutiota, koska lihaliemet loppuivat kesken)
400 g makaronia
maitoa&kananmunaa (lopussa niin paljon että makaronit peittyvät lähes kokonaan)
pippuria
valkosipulia
Päälle:
Tomaattia ja juustoraastetta
Ensin keitetään makaroni lihaliemikuutioiden kanssa ja ruskistetaan jauheliha. Kaadetaan ainekset voideltuun vuokaan (MYÖS NESTE jossa makaronit kiehuivat). Lisätään pippuria maun mukaan sekä valkosipulijauhetta tai valkosipulia tai säilyke-valkosipulimurskaa. Tämän jälkeen lisätään maitoa ja kananmunaa niin paljon että makaronit uivat kunnolla nesteessä, melkein peittyvät. Kananmunia voisi olla vaikka 2 kappaletta. Lopuksi päälle tomaattia viipaloituna (mulla meni 3 tomaattia) ja vielä juustoraaste päälle!
Kommentit