Ainekset:

2 litraa vettä

400 g jauhelihaa

3 lihaliemikuutiota (tällä kertaa käytin yhden lihaliemikuution ja kaksi kasviskuutiota, koska lihaliemet loppuivat kesken)

400 g makaronia

maitoa&kananmunaa (lopussa niin paljon että makaronit peittyvät lähes kokonaan)

pippuria

valkosipulia

Päälle:

Tomaattia ja juustoraastetta

Ensin keitetään makaroni lihaliemikuutioiden kanssa ja ruskistetaan jauheliha. Kaadetaan ainekset voideltuun vuokaan (MYÖS NESTE jossa makaronit kiehuivat). Lisätään pippuria maun mukaan sekä valkosipulijauhetta tai valkosipulia tai säilyke-valkosipulimurskaa. Tämän jälkeen lisätään maitoa ja kananmunaa niin paljon että makaronit uivat kunnolla nesteessä, melkein peittyvät. Kananmunia voisi olla vaikka 2 kappaletta. Lopuksi päälle tomaattia viipaloituna (mulla meni 3 tomaattia) ja vielä juustoraaste päälle!